Gta 4 Tek Link Sorunsuz Full indir

Yazar Unknown on 3 Eylül 2013 Salı | 02:36

Gta 4 tek link sorunsuz full indir

Merhaba Arkadaşlar,

Sizlere bu konumuzda gta serisinin 4. oyunu olan Gta 4'ü paylaşıyorum. Genellikle takip ettiğimiz sitelerdeki konuları sizlere paylaşıyorduk. Ama bu sefer kendimiz bir konu paylaşmak istedik. Ücretsiz olarak sunduğumuz oyunları tek link ve full olarak indirebilirsiniz. Gta 4, diğer serilere göre gerçekçilik yönünden en iyisi gibi görünüyor. Gta 4 indirip oynadığınızda sizde bize hak vereceksiniz.

Günümüz oyunlarında en çok beğenilen ve oynanan oyunlar arasında olan Gta 4'te eskisi gibi görevler yapacaksınız. Örnek olarak polis veya ambulans görevlisi, itfaiye görevlisi gibi kamu görevlerinde hizmet edebiliyorsunuz. Aranan kişilerin bulunduğu yeri tespit edip gözaltına alma gibi bir çok değişik özellikler bulunmaktadır. Eyalet polisi olursak da durdurduğumuz araçlarda kontrol yaparak sürücülere ceza bile kesebiliyorsunuz. Gta 4 full indirme işleminden sonra sizde bu tip görevleri keşfedebilirsiniz. Herkese iyi oyunlar dilerim. Sitemizi takip ederek aradığınız oyun ve programları indirebilirsiniz.

Oyun Hakkında değerli görüşlerinizi yorum olarak bırakırsanız seviniriz. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız sizlere yardım edeceğiz.

Rar şifresi: görmek için tıkla

Linkler için Oyun indir'e teşekkürler.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Oyun indir
Copyright © 2013. Oyun indir, Tek link oyun indir - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..